menu

HostingCompany.be


Hosting Company is een dienstverlenend Belgisch bedrijf dat domeinnaamregistraties en webhosting verzorgt tegen competitieve prijzen. Hun op een na goedkoopste pakket is ideaal voor wie snel een degelijke website online wil plaatsen. Hieronder leest u mijn verslag.

Algemeen

Hosting Company is een uitstekende partner voor wie betrouwbare en snelle webhosting wenst. Ze bieden op hun website verschillende hostingpakketten aan, waarvan er één gratis is, indien je het bestelt in combinatie met een domeinnaam. Voor een .be en .nl domeinnaam betaal je er 9 EUR excl. BTW, voor een .com, .net of .org domeinnaam betaal je 15 EUR excl. BTW. Indien u snel een website online wenst te krijgen, dan is Hosting Company de ideale partner. Dit op een na goedkoopste pakket bevat immers over een Installatron installer waarmee je mits enkele klikken een CMS pakket zoals WordPress geïnstalleerd. Ook qua betrouwbaarheid zit je goed bij Hosting Company. Ben hen kan je namelijk rekenen op snelle en kwalitatieve ondersteuning, zowel telefonisch als via email. Ze beschikken bovendien over een goed uitgerust serverpark te Oostkamp (België), waardoor ze niet afhankelijk zijn van derden.

Belangrijkste Eigenschappen:

Het op één na goedkoopste pakket bij hen is het Mini pakket (shared hosting). Dit pakket voldoet aan volgende eigenschappen:
Opslagruimte: 3 GB
Dataverkeer/maand: 30 GB
Aantal emailadressen: 999
Locatie servers: België (Oostkamp)
PHP5 en MySQL database: ja, 1.
FTP toegang: ja
Webeditor: neen

Pluspunten

– Prijs
– Goedkoop een eenvoudige website online plaatsen
– Betrouwbaarheid

Minpunten

– Geen live support

Prijs inclusief BTW (2011)

Mini Webruimte – 12 maanden: € 12,00
Jaarlijks domeintarief (.be) € 9,00  incl. BTW
Oprichtkosten: € 0,00 – gratis!
Totaal excl. BTW € 21,00
———————————
Totaal incl. 21% BTW: € 25,41

Go to top